Flottielje Pinksteren Zeeland (4, 5, 6 juni 2022)

Art.nr. 00012
€255
Op voorraad
1
Productgegevens

Bolussen in Veere, Mosselen in Bruinisse óf een ijsje halen in de binnenstad van Zierikzee. Wil jij onder begeleiding van ervaren instructeurs Zeeland ontdekken? Dan is dit je kans. Samen maken 's ochtends een planning en spreken we de dag door, daarna vertrekken we naar de volgende haven. Onderweg houden we contact met elkaar en bij vragen zijn de instructeurs bereikbaar.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren op het water? Dan zijn we met onze snelle RIB zo bij je om te assisteren. Ook staan we klaar om een lijntje aan te pakken als je gaat aanleggen. We organiseren een steigerborrel en laten je de mooiste plekjes van Zeeland zien. Uiteraard ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt maar een groepsactiviteit ondernemen is ook mogelijk.

We gaan aan boord op vrijdag 4 juni in Hellevoetsluis om 20.00 uur. En de Flottielje eindigt op maandag 6 juni om 20.00 uur in Hellevoetsluis. Het programma zit zo in elkaar dat je de laatste dag je weg verder kunt vervolgen door Zeeland, of terug mee kan varen naar Hellevoet.

Bewaar dit product voor later